Color

Tel : 064 180 58 14 | 064 200 88 91

O nama

Naša firma se bavi savremenom automatizacijom koja vam omogućava lakši pristup životu na dugme

O nama

Sa vama preko 15 godina.

Mi smo kompanija koja se bavi ugradnjom vVIDEO NADZORA, ALARMNIH SISTEMA I MOTORA ZA KLIZNE I KRILNE KAPIJE Nas glavni cilj je bezbednost i udobnost nasih klijenata.

Ako imate potrebu da osigurate ili automatizujete vas objekat slobodno nam se obratite.
Nasa kompanija je u mogucnosti da samostalno ili u saradnji sa nasim poslovnim partnerima obezbedi strucnu ugradnju opreme, temeljno servisiranje u garantnom i vangarantnom roku kao i kvalitetnu tehnicku podrsku.

Na Vas poziv rado cemo Vam pruziti sve dodatne informacije.

Foto

Naši ciljevi

  • Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama.
    BRZO
  • Ciljevi su krajnje tačke prema kojima su usmerene naše aktivnosti, oni su naše zvezde vodilje. Ipak, ciljevi kojih svako od nas ima u velikom broju, često budu neispunjeni. Ako želite da jednostavno i brzo ispunite ciljeve, da ispunjavate i najteže i najduže zadatke i da ih lako pratite, preporučujemo vam, osim njihovog pametnog osmišljavanja, da podelite ciljeve na što manje delove (koje je lakše izvršavati i kontrolisati) i da ih, pre svega - zapisujete.
    JEFTINO
  • Želimo poboljšati Vaš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva.
    EFEKTIVNO